Supplementen kopen

LindeCoaching is een officieel verkooppunt van onder andere Vitakruid producten. Daarnaast zijn we officieel distributeur van Forever Living producten.

De basis voor een goede voeding is een goede darmwerking. Daarom adviseer ik iedereen als basis dagelijks gestabiliseerde aloë vera gel te drinken. Dit bevordert de opname van alles wat je vervolgens eet en drinkt. Daarnaast beval aloë vera veel nutriënten die je gezondheid helpen.

Supplementen moeten van een goede kwaliteit zijn en datgene doen waarvoor het bedoeld is. Dit betekent dat je merken moet kiezen die een goede kwaliteit waarborgen: de gebruikte stoffen moeten goed kunnen worden opgenomen door het lichaam, in de juiste verhoudingen en de juiste hoeveelheden. Wij kiezen daarbij ook voor merken die ook bezig zijn met hun klanten, het milieu, duurzaamheid, de werknemers, goede doelen en nadenken over of producten geschikt zijn voor vegetariërs, mensen met bepaalde geloven en intoleranties of allergieën.

 

Veel gebruikte supplementen zijn:

Multivitamine en -mineralen

Vitamine C

Vitamine D

Vitamine B12 in combinatie met B6 of zonder B6 (wordt vervangen door folaat)

Calcium

Magnesium (verkijgbaar in verschillende vormen)

Achinacea

Ginkgo

Visolie

Probioticum (en prebioticum)

 

Wil je producten van Vitakruid bestellen, vul dan het contactformulier in. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wil je aloë vera gel of supplementen van Forever bestellen buiten een coachtraject om, klik dan hier of vul het contactformulier in.

Meer over aloë vera vind je hier.